Obrim les inscripcions als diferents centres cívics, sales i espais exteriors pel curs vinent,

Barcelona.Comencem a l’octubre de 2019.

Sala, interior, alquimia femenina.

Les propostes d’alquimia femenina van dirigides a dones que desitgin aprofundir i entrar dins el seu sistema energètic, amb propostes de qigong per la dona – Nu Zi, tao femení, moviment de la geografia interna, exercicis per vitalitzar el periné i activar els centres energètics que ens acompanyen durant les diferents etapes de la vida. Parc Espanya Industrial – exterior Les sessions de qigong al parc  caminen fa més de 10 anys, el grup és molt estable, està obert a dones  que vulgui aprofundir en la pràctica, a l’exterior, acollint els factors externs a la calma interna. Treball de meridians que afavoreixen la salut de la dona, eix, estabilitat, flexibilitat , escolta profunda i tui shou (mans que escolten).

 

Montseny

Gualba, Espai Chi de Lluna, .Taller matinal de 4h.

.1 dissabte al mes, comencem al novembe, encara dates per definir.

Santa Maria de Palautordera, Can Rahull.

Continuem amb les sessions d’alquimia femenina,a  l’octubre, seguim amb els mateixos horaris.Al setembre, s’obren inscripcions.

Qigong per la dona, geografia femenina vivencial, pràctiques de les donzelles de Jade.

  • Dies: Dijous de 9.30h a 10.45hi de 10.45h a 12.

Les propostes  de Gualba , durant el juliol,  van dirigides a homes i dones que desitgin aprofundir i entrar dins el seu sistema energètic, amb propostes de qigong d’estiu,  moviment de la geografia interna, exercicis per vitalitzar el periné i activar els centres energètics que ens acompanyen

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies